ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Tarot spådommer

Vurdering
tarot-spådommer: 4 ut av 5 basert på 1 vurderinger.

Betydningen av tarot

Tarot stammer fra Europa i 15. århundre. Helt siden det 18. århundre har tarotkort blitt brukt til å kartlegge åndelig veiledning og fremtidsspådom. Her vil spåmannen forklare deg betydningen av tarot og hvordan tarotkortene virker


Betydning av tarotavlesning


Kortstokken består av 78 kort. Den lille Arkana består av 56 kort og fire symboler. Hvert symbol består av ti tallkort og fire symbolkort. I tillegg til dette er det 22 kort som er kjent som den Store Arkana. For tiden bruker Spåmannen kun den Store Arkana. Grunnen til dette er at den Store Arkana er forbundet med de større hemmelighetene i livet. Den Lille Arkana er forbundet med mindre hemmeligheter.


Forståelse av tarotavlesning


Det å forstå tarotkort er en egenskap man er nødt til å utvikle. Det handler ikke kun om kortenes definisjon. Den som leser kortene må være klar over hvilket tema eller spørsmål som stilles. Forståelsen av tarotavlesningen avhenger av det aktuelle temaet. Er spørsmålet relatert til jobb eller kjærlighet? Det finnes mange måter å forstå eller tolke tarot på. Under vil du finne mer informasjon om de spesifikke kortene i den Store Arkana. I fremtiden vil spåmannen også kunne bruke kortene fra den Lille Arkana i sine Tarot-spådommer. Om du ønsker kan du lese mer om tarot på egenhånd, eller kjøpe din egen kortstokk.
Tilbake til tarot tilbake til hovedsiden

Narren
Magikeren
Yppersteprestinnen
Keiserinnen
Keiseren
Ypperstepresten
Elskere
Vognen
Styrke
Eneboeren
Lykkehjulet
Rettferdighet
Den hengte mann
Døden
Fristerinnen.
Djevelen
Tårnet
Stjerne
Månen
Solen
Dommen
Verden