ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Månetegn astrologi

Vurdering
månetegn-astrologi: 4 ut av 5 basert på 1 vurderinger.

Månetegn astrologi

I astrologi har månetegnet en viktig rolle i å beskrive ens personlighet. Moon astro symboliserer den ubevisste delen av vår personlighet. Det er vårt indre; personen som vi er innerst inne. Våre vaner, reaksjoner og instinkter og måten vi håndterer følelsene våre på. Ikke mange mennesker er kjent med deres månetegn, da i vestlig astrologi blir stjernetegnet (soltegnet) ofte sett på som den eneste måten å bestemme noens personlighet. Men karakterene våre er ikke så enkle som det. To personer med samme soltegn kan ha helt forskjellige personligheter.


Månetegnet er knyttet til vårt emosjonelle velvære og personlige utvikling. Det viser vår forbindelse med våre følelser og følelser. Moon astro er tegnet i vestlig astrologi som representerer hvem vi virkelig er innerst inne og hvorfor vi gjør de tingene vi gjør. Det er der vi finner trøst og fred, men kan også finne frykt og sinne. For noen mennesker beskriver månetegnet deres personlighet bedre enn det tradisjonelle stjernetegnet (soltegnet). Dette kan godt være fordi månetegnet er så nært knyttet til kjernen din.


Moon Astro sies å representere ditt instinkt og intuisjon i astrologi. Så det er den delen av deg som gjør ting eller føler ting uten å tenke. Siden følelsene du kan oppleve kan være sterke, har vi en tendens til å skjule dem for andre. Ofte er det bare vår familie og våre nærmeste venner som er kjent med dem. Det krever mot å koble seg til disse følelsene og dele dem med andre. Du må vise sårbarhet på et dypt nivå hvis du vil åpne opp ditt indre. Men du vil se at når du først har øvd på å koble deg til følelsene dine i Månetegn, kan du leve livet ditt mer i henhold til ditt sanne jeg. Oppdag måneskiltet ditt nedenfor!


Månetegnkalkulator

Å beregne månetegnet ditt er litt vanskeligere enn å bestemme stjernetegnet ditt, da det avhenger av fødselstime og fødselssted. Du kan finne en gratis Månetegn-kalkulator her og bestemme ditt Månetegn. Nedenfor finner du beskrivelsene for hvert av månetegnene.


Månetegn Kalkulator instruksjoner

  • Fyll inn fødselsdato, fødselstidspunkt og fødested og trykk NESTE. Hvis du ikke vet din eksakte fødselsdato, bruk både 12.01 og 23.59 og les begge Måneskilt-beskrivelsene.
  • Finn det gule månetegnbildet i diagrammet, hold musepekeren over det og sjekk i øvre venstre hjørne hvilket stjernetegn som er månetegnet ditt
  • Klikk på det relaterte stjernetegnet under diagrammet for å lese detaljert informasjon om månetegnet ditt.

Væren

Væren er det første stjernetegnet og tildeles de som er født mellom 21. mars og 20. april. Værens energi vil være tilstede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller økonomi. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir derfor mer innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Værens horoskop.

Tyren

Tyren er det andre stjernetegnet og tildeles de som er født mellom 21. april og 20. mai. Tyrens energi vil være tilstede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller økonomi. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir derfor mer innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Tyrens horoskop.

Tvillingene

Tvillingene er det tredje stjernetegnet og tildeles de som er født mellom 21. mai og 21. juni. Tvillingenes energi vil være tilstede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller økonomi. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir derfor mer innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Tvillingenes horoskop.

Krepsen

Krepsen er det fjerde stjernetegnet og tildeles de som er født mellom 22. juni og 22. juli. Krepsens energi vil være tilstede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller økonomi. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir derfor mer innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Krepsens horoskop.

Løven

Løven er det femte stjernetegnet og tildeles de som er født mellom 23. juli og 22. august. Løvens energi vil være tilstede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller økonomi. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir derfor mer innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Løvens horoskop.

Jomfruen

Jomfruen er det sjette stjernetegnet og tildeles de som er født mellom 23. august og 22. september. Jomfruens energi vil være tilstede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller økonomi. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir derfor mer innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Jomfruens horoskop.

Vekten

Vekten er det syvende stjernetegnet og tildeles de som er født mellom 24. september og 23. oktober. Vektens energi vil være tilstede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller økonomi. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir derfor mer innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Vektens horoskop.

Skorpionen

Skorpionen er det åttende stjernetegnet og tildeles de som er født mellom 23. oktober og 21. november. Skorpionens energi vil være tilstede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller økonomi. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir derfor mer innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Skorpionens horoskop.

Skytten

Skytten er det niende stjernetegnet og tildeles de som er født mellom 22. november og 20. desember. Skyttens energi vil være tilstede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller økonomi. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir derfor mer innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Skyttens horoskop.

Steinbukken

Steinbukken er det tiende stjernetegnet og tildeles de som er født mellom 21. desember og 19. januar. Steinbukkens energi vil være tilstede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller økonomi. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir derfor mer innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Steinbukkens horoskop.

Akvarier

Vannmanen er det 11. stjernetegnet og gis de som har fødselsdato mellom 20. januar og 18. februar. Vannmannens energi vil være til stede i alle aspekter av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og vil på den måten gi deg mer innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare deg Vannmannens horoskop.

Fiskene

Fiskene er det 12. stjernetegnet og tildeles de som er født mellom 19. februar og 20. mars. Fiskenes energi vil være tilstede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller økonomi. Stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir derfor mer innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Fiskenes horoskop.

Hjem Tilbake til horoskopsiden