ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

kinesisk horoskop betydning

Vurdering
kinesiske-horoskop: 4 ut av 5 basert på 1 vurderinger.

Om det kinesiske horoskop

Kinesisk astrologi er tett beslektet til vestlig astrologi. I tillegg til dette har vakre ting fra den kinesiske filosofien blitt blandet inn i den kinesiske astrologien. For eksempel yin og yang. Her vil spådommen forklare deg betydningen av det kinesiske horoskopet og de kinesiske stjernetegnene.


Betydningen av det kinesiske horoskopet


Det kinesiske horoskopet er et vestlig navn. Et mer korrekt navn er den kinesiske dyrekretsen. Fremtidsspådom blir laget basert på en systematisk plan basert på 12 år lange sykluser. De forskjellige spådommene representeres av ulike dyr. Dette systemet har mange likheter med horoskopene fra den vestlige astrologien. Begge er basert på sykluser delt i 12 deler. I tillegg til Yin og Yang-prinsippene er også teorien om de fem elementer inkludert: Metall, Tre, Vann, Ild og Jord.


Betydningen av de kinesiske stjernetegnene


Det interessante er at de kinesiske stjernetegnene er representert av 12 dyr, mens i vestlig astrologi er ikke alle tegnene dyr. I kinesisk astrologi er ikke tegnene kun brukt til å representere år, men også måneder, dager og tilogmed timer. Dette betyr at du kan ha mer enn bare ett kinesisk stjernetegn.
Tilbake til den kinesiske horoskop-siden. tilbake til hovedsiden

rotte

Rotten er det første dyret i den kinesiske astrologien og representerer ydmyke mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Rotten har mye makt. Rottens energi vil være til stede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. De kinesiske stjernetegnene representerer personlighetstrekk og gir på den måten innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Rottens horoskop.

okse

Oksen er det andre dyret i den kinesiske astrologien og representerer ærlige mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Oksen er svært forsiktig. Oksens energi vil være til stede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. De kinesiske stjernetegnene representerer personlighetstrekk og gir på den måten innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Oksens horoskop.

tiger

Tigeren er det tredje dyret i den kinesiske astrologien og representerer modige mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Tigeren er svært uforutsigbar. Tigerens energi vil være til stede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. De kinesiske stjernetegnene representerer personlighetstrekk og gir på den måten innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Tigerens horoskop.

Kanin

Haren er det fjerde dyret i den kinesiske astrologien og representerer ydmyke mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Haren har mange talenter. Harens energi vil være til stede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. De kinesiske stjernetegnene representerer personlighetstrekk og gir på den måten innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Harens horoskop.

drage

Dragon er det femte dyret i den kinesiske dyrekretsen og indikerer mennesker med ære. Videre indikerer det kinesiske horoskopet at dragen er veldig populær blant andre. Drageenergi vil være tilstede i alle livets temaer som kjærlighet, forhold, karriere og penger. Det kinesiske stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir dermed mer innsikt i fremtiden. La spåkonen forklare Dragon-horoskopet.

slange

Slangen er det sjette dyret i den kinesiske astrologien og representerer mystiske mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Slangen er svært lidenskapelig. Slangens energi vil være til stede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. De kinesiske stjernetegnene representerer personlighetstrekk og gir på den måten innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Slangens horoskop.

Hest

Hesten er det syvende dyret i den kinesiske astrologien og representerer energiske mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Hesten er svært populær. Hestens energi vil være til stede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. De kinesiske stjernetegnene representerer personlighetstrekk og gir på den måten innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Hestens horoskop.

geit

Geiten er det åttende dyret i den kinesiske astrologien og representerer godhjertede mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Geiten er svært lidenskapelig. Geitens energi vil være til stede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. De kinesiske stjernetegnene representerer personlighetstrekk og gir på den måten innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Geitens horoskop.

Apekatt

Apen er det niende dyret i den kinesiske astrologien og representerer løsningsorienterte mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Apen er svært sosial. Apens energi vil være til stede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. De kinesiske stjernetegnene representerer personlighetstrekk og gir på den måten innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Apens horoskop.

hane

Hanen er det tiende dyret i den kinesiske astrologien og representerer ærlige mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Hanen er svært entusiastisk. Hanens energi vil være til stede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. De kinesiske stjernetegnene representerer personlighetstrekk og gir på den måten innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Hanens horoskop.

hund

Hunden er det 11. dyret i den kinesiske astrologien og representerer lojale mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Hunden er god til å lytte. Hundens energi vil være til stede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. De kinesiske stjernetegnene representerer personlighetstrekk og gir på den måten innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Hundens horoskop.

gris

Grisen er det 12. dyret i den kinesiske astrologien og representerer pålitelige mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Grisen er svært tolerant ovenfor andre. Grisens energi vil være til stede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. De kinesiske stjernetegnene representerer personlighetstrekk og gir på den måten innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Grisens horoskop.