ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Månedlig horoskop tiger

Vurdering
kinesisk-manedshoroskop: 4 ut av 5 basert på 1 vurderinger.

Kinesisk månedshoroskop tiger

Ditt kinesiske stjernetegn er tiger. Her er ditt gratis kinesiske horoskop for denne måneden! februar


Ditt kinesiske stjernetegn viser at du skal fokusere på frihet denne måneden Frihet for deg selv, og frihet for deg andre. For å gi frihet til andre, må du først gi frihet til deg selv. Om du oppdager mye motstand fra noen du omgås, forstå at kommunikasjon går begge veier. Undersøk hva du kan gjøre for å fjerne denne motstanden. Husk at hver eneste erfaring du har er den riktige der og da. Noen ganger vinner du, andre ganger lærer du. Utnytt din Yin-energi!


Mer informasjon om tiger kinesisk stjernetegn


Kinesiske stjernetegn tigeren

Tigeren er det tredje dyret i den kinesiske astrologien og representerer modige mennesker. Videre sier det kinesiske horoskopet at Tigeren er svært uforutsigbar. Tigerens energi vil være til stede i alle deler av livet, enten det er kjærlighet, forhold, karriere eller penger. De kinesiske stjernetegnene representerer personlighetstrekk og gir på den måten innsikt i fremtiden. La spåmannen forklare Tigerens horoskop.


Tigerens horoskop - Positive personlighetstrekk

Generelt sett representerer Tigerens tegn i den kinesiske astrologien sensitive mennesker. Samtidig liker de å utsette seg selv for risiko og vise den ekte tigerens aggresivitet. Tigere er gode ledere og blir respektert av andre. Ved å utsette seg selv for risiko fra tid til annen er Tigeren i stand til å oppdage nye ting.


Tigerens horoskop - Negative personlighetstrekk

Siden Tigeren i den kinesiske astrologien representerer aggresive mennesker med en kraftig energi kan de til ha problemer med autoriteter. Deres makt kan også skremme vekk de som er mer inadvente enn Tigeren.

Sjekk ditt kinesiske horoskop for 2021 over her
Vet du ikke ditt kinesiske stjernetegn enda? Finn det ut her ved å fylle inn din fødselsdato

Hjem Tilbake til den kinesiske horoskop-siden.