ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Månedlig horoskop drage

Vurdering
kinesisk-manedshoroskop: 4 ut av 5 basert på 1 vurderinger.

Kinesisk månedshoroskop drage

Ditt kinesiske stjernetegn er drage. Her er ditt gratis kinesiske horoskop for denne måneden! februar


I følge ditt kinesiske stjernetegn er dette måneden hvor du bør fortelle de som betyr noe for deg hvor mye bryr deg om de. Forestill deg gleden det gir deg å fortelle de dette! Om du føler at det er noe som holder deg tilbake, tenk nøye på denne følelsen. Prøv å finne en ny måte å løse denne utfordringen på. Om du vil at andre skal være lykkelige, bør du være empatisk! Om du selv ønsker å være lykkelig, vær empatisk! Utnytt din Yang-energi!


Mer informasjon om drage kinesisk stjernetegn


Kinesisk stjernetegn dragen

Dragon er det femte dyret i den kinesiske dyrekretsen og indikerer mennesker med ære. Videre indikerer det kinesiske horoskopet at dragen er veldig populær blant andre. Drageenergi vil være tilstede i alle livets temaer som kjærlighet, forhold, karriere og penger. Det kinesiske stjernetegnet forklarer personlighetstrekk og gir dermed mer innsikt i fremtiden. La spåkonen forklare Dragon-horoskopet.


Dragens horoskop - Positive personlighetstrekk

Generelt sett representerer Dragens tegn i den kinesiske astrologien intelligente mennesker. Av den grunn liker de krangler som har en betydning. Videre er Dragen ambisiøs og entusiastisk. Ved å kombinere disse personlighetstrekkene gjør det de til gode gruppeledere.


Dragens horoskop - Negative personlighetstrekk

Selv om Dragens tegn representerer mennesker som kan virke utadvente vil de ofte ha problemer med å gjøre seg selv sårbare. Dragen tror at sårbarhet er en svakhet de ikke kan vise til andre. Til tider vil Dragen også virke dominerende og ikke gi plass til andre.


Sjekk ditt kinesiske horoskop for 2021 over her
Vet du ikke ditt kinesiske stjernetegn enda? Finn det ut her ved å fylle inn din fødselsdato

Hjem Tilbake til den kinesiske horoskop-siden.