ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Sol Rising Moon Sign

Vurdering
artikler: 4 ut av 5 basert på 1 vurderinger.

Astrologi: Soltegn, Rising-tegn og Månetegn


Visste du at vestlig astrologi slik de fleste av oss vet det, kan være mye mer spesifikk enn bare å kjenne stjernetegnet ditt? I vestlige land kjenner vi vanligvis vårt stjernetegn som mekanismen som beskriver vår personlighet. Men dette er bare en forenklet måte å se på astrologiprofilen din. Mer spesifikt er det tre hovedtegn som påvirker karakteren din: soltegnet, det stigende tegnet og månetegnet.


Soltegn - Ego

Soltegnet er stjernetegnet som de fleste av oss kjenner innen astrologi. Den beskriver vår natur, den atferden vi er mest komfortable med. Soltegnet står for egoet og beskriver karakterenes essensielle egenskaper. Det er kjernen i hvem du er. Soltegnet er lett å bestemme fordi det avhenger av datoen du ble født. Men som du kanskje har lagt merke til, kan folk med samme soltegn være ganske forskjellige fra hverandre. Dette er fordi soltegnet ikke er den eneste faktoren som bestemmer din personlighet. Månetegnet og Rising-tegnet er like viktige for ditt astrologihoroskop. Lurer du på hva stjernetegnet ditt har å fortelle deg om 2022?

Finn det ut her!

Og nysgjerrig på hva stjernetegnet ditt har å fortelle deg om 2021 allerede?

Finn det ut her!

Månetegn - indre jeg

Månetegnet i Astrologi står for ditt indre. Det er din emosjonelle, mykere side der følelser og instinkt tar over. Månetegnet er ditt underbevisste jeg. Noen ganger kan du faktisk føle at månetegnets egenskaper er mer tilstede enn soltegnet. For eksempel når du er en sensitiv person eller når du føler deg godt knyttet til instinktet ditt. Men det kan også skje at månetegnets egenskaper er skjult i deg. Ofte er det bare de som er nærmest deg som kan kjenne igjen månetegnet ditt. Ettersom månetegnet ditt representerer ditt indre og følelsene dine, kan du oppleve at du ønsker å leve mer i henhold til månetegnegenskapene. Det krever litt mot og sårbarhet for å koble til ditt indre og vise andre hvem du er innerst inne. Men det er verdt øvelsen, siden månetegnet ditt er en viktig del av deg. Lurer du på hva månetegnet ditt er?

Finn det ut her!

Rising sign (Ascendant sign) - Utseende

Rising-tegnet eller Ascendant i astrologi symboliserer ditt utseende til den ytre verden. The Rising-tegnet var den stigende planeten i den østlige horisonten i det øyeblikket du ble født. Ascendenten er måten du presenterer deg på. Rising-tegnet står for ambisjonene dine i livet, og det bestemmer ditt perspektiv på verden. Noen sier at Rising-tegnet er din offentlige maske; det er slik du vil at andre skal se deg. Men den beskriver også hva du tiltrekker deg i livet; søker du etter kraft, kjærlighet, skjønnhet eller noe annet? Rising-tegnet (Ascendant) bestemmes ikke bare av bursdagen din, men også av tiden og stedet du ble født.Hjem Tilbake til artikler