ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Numerologi

Vurdering
artikler: 4 ut av 5 basert på 1 vurderinger.

Numerologi, en magisk verden av tall


I numerologiens verden har hvert enkelt tall sin egen betydning og er relatert til ens personlighet. Den viden kjente matematikeren og filosofen Pythagoras var den som kombinerte de matematiske disiplinene til åndelig tro for første gang. Han mente at tall var lettere å regulere og klassifisere ting. Ifølge ham har alt numeriske forhold og derfor sin egen betydning. Selv mennesker gjør det.


De 9 tallene i Numerologi har alle sin egen betydning. For eksempel står 2 for harmoni og fred. Det er et sensitivt tall. Men for eksempel, 7 er et utgående nummer som søker etter eventyr og personlig opplevelse. Hvert tall har sine egne egenskaper på denne måten og kobler til forskjellige personligheter.


Det viktigste tallet i numerologi er ditt Life Path-nummer. Dette tallet er basert på fødselsdatoen og beskriver folks personligheter. I Numerologi antas det at hver og en av oss har sitt eget unike nummer som forteller mye om hvem du er og hvorfor du handler som du gjør. I dag er Numerologi allment anerkjent og brukt i aviser og magasiner ved siden av horoskoper. Folk fra alle kulturer er fascinert av betydningen av dem og deres inspirasjonskraft.


Nysgjerrig på ditt unike livsbanenummer? Beregn det i vår Numerologi-kalkulator

Finn det ut her!

Hjem Tilbake til artikler