ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Astrologi og tarot

Vurdering
artikler: 4 ut av 5 basert på 1 vurderinger.

Koblingen mellom astrologi og tarot


Astrologi spiller en svært viktig rolle i tolkningen av tarotkort. Hvert stjernetegn er knyttet til et av tarotkortene i Major Arcana. Disse kortene beskriver essensen til en person, og de inspirerer også når noen er borte og trenger å finne veien tilbake. Hvert av de store Arcana-kortene samsvarer med stjernene, månene og planetene i dyrekretsen. Kombinasjonen mellom den fleksible, mangfoldige og noe abstrakte veiledningen til tarotkort og de strukturerte horoskopene, ser ut til å gi en annen dybde til ens personlighetstolkning. Folk vet ikke hvem som begynte å kombinere Tarot med Astrologi, men det er kjent at det ble startet for århundrer siden. Når du legger kort for en person, er det veldig nyttig å kjenne den andre personens maktkort, da dette påvirker måten de vil tolke kortene sine på.


Finn linken mellom stjernetegnet og tarotkortet ditt nedenfor!


Væren Tarot Card: The Emperor

For Væren er tarotkortet ditt keiseren. Dette kortet står for lojalitet og støtte. Stjernetegnet ditt representerer personen dine venner og familie kan stole på, og de vil elske deg for det. Din vilje til å hjelpe andre er uendelig, og med din følelse av autoritet vil du oppnå mange ting i livet.

Trykk på tarotkortet for å finne ut mer!


Keiseren

Taurus Tarot Card: The Hierofant (Yppersteprest)

For Tyren er kortet ditt Hierofanten eller også kalt ypperstepresten. Dette tarotkortet symboliserer søket etter en større mening i ting. Stjernetegnet ditt liker å utforske ting og oppdage hvordan ting fungerer for å finne viktige livsleksjoner. Når du har lært noe nytt, liker du å dele den nye kunnskapen din med andre.

Trykk på tarotkortet for å finne ut mer!


Ypperstepresten

Gemini Tarot Card: The Lovers

For Tvillingene er Tarotkortet ditt Lovers. Tvillinger er ofte velsignet med å se de forskjellige sidene av mynten. Dessverre kan dette føre til ubesluttsomhet også, noen ganger for stjernetegnet ditt. Lovers Card hjelper Gemini å velge veien som er nærmest deres personlige visjon.

Trykk på tarotkortet for å finne ut mer!


Elskere

Cancer Tarot Card: The Chariot

For kreften er tarotkortet ditt Vognen. Vognen er sterk og en frihetssøker som elsker å oppdage nye mennesker, ting og steder. Stjernetegnet ditt velger å ta sin egen vei selv når andre er uenige. Han er modig for å gjøre det og vil bruke sin velutviklede intuisjon til å veilede ham.

Trykk på tarotkortet for å finne ut mer!


Vognen

Leo Tarot Card: Styrke

For løven er tarotkortet ditt styrke. Styrkekortet symboliserer fysisk styrke så vel som emosjonell og åndelig kraft. I likhet med Lion-stjernetegnet viser dette tarotkortet mot når du trenger å overvinne problemer.

Trykk på tarotkortet for å finne ut mer!


Styrke

Jomfru Tarotkort: Eremitten

For jomfruen er tarotkortet ditt eremitten. Eremitten symboliserer introversjon og oppdagelse av vårt dypere selv. I likhet med eremitten, liker Jomfruens stjernetegn noen ganger å trekke seg tilbake fra den ytre verden og snu seg innover for å bremse ned og beholde fokus.

Trykk på tarotkortet for å finne ut mer!


Eneboeren

Libra Tarot Card: Rettferdighet

For stjernetegnet Libra er Tarot-kortet ditt Rettferdighet. Rettferdighet står for rettferdighet og god dømmekraft. For å ta den riktige avgjørelsen bør du oppnå objektiv vurdering og veie dine ønsker opp mot dine behov.

Trykk på tarotkortet for å finne ut mer!


Rettferdighet

Scorpio Tarot Card: Death

For Skorpionen er Tarotkortet ditt Døden. Døden er ikke et negativt kort. Tvert imot innebærer det transformasjon og å gi slipp. Stjernetegnet ditt ser ut til å vite at ting alltid passerer, noe som gjør deg til en klok person.

Trykk på tarotkortet for å finne ut mer!


Døden

Skytten Tarotkort: Temperance

For Skytten er Tarotkortet ditt Temperance. Dette tarotkortet symboliserer harmoni og balanse. Stjernetegnet ditt er en sann formidler, alltid i stand til å finne felles grunnlag. Du er stabil og i stand til å jobbe gjennom vanskeligheter på en jevn måte.

Trykk på tarotkortet for å finne ut mer!


Fristerinnen.

Steinbukken Tarotkort: Djevelen

For Steinbukkens stjernetegn er Tarotkortet ditt Djevelen. Djevelkortet er ikke et negativt kort. Det reflekterer det å møte din mørke side for å oppmuntre til åndelig transformasjon. Reflekter over dine negative tanker, aksepter dem og gjør dem til noe positivt for å bli den beste versjonen av deg.

Trykk på tarotkortet for å finne ut mer!


Djevelen

Aquarius Tarot Card: The Star

For stjernetegnet Vannmannen er Tarotkortet ditt Stjernen. Dette tarotkortet symboliserer optimisme og håp. Du tror at dine ønsker kan gå i oppfyllelse. Du kan inspirere andre med din optimisme og kan overbevise andre om å begynne å tro at alt er mulig også.

Trykk på tarotkortet for å finne ut mer!


Stjerne

Fiskene Tarotkort: Månen

For stjernetegnet Fiskene er Tarotkortet ditt Månen. Månen representerer følelsene våre og for deg betyr det at du er medfølende og din følelsesmessige side er godt utviklet. Noen ganger blir du overveldet av usikkerhet og frykt.

Trykk på tarotkortet for å finne ut mer!


Månen


Hjem Tilbake til artikler